Skaffa en bilbana till hela familjen

Bilbanor, fanns det något som var så roligare när du var liten? Bygga ihop din egen bana, välja din bil, sätta bilen på banan och tre, två, ett: tävlingen är igång. Bilbanan var och är en av de få leksaker som genom tiderna alltid fått hela familjen att samla sig runt. Mamma, pappa, farmor, morfar, kompisarna – alla vill vara med.

Ett socialt alternativ till skärmen

I dagens samhälle är det lätt att barnen fastnar bakom någon sorts skärm under dagen. De hamnar lätt framför TV och datorn men framförallt mobilen nu för tiden och kan sitta där i flera timmar. Inte bara kan det vara skadligt för ditt barn och hindra barnets utveckling, men det bidrar dessutom till mindre social tid med dig och resten av familjen. En bilbana är ett perfekt alternativ. Med den kan barnet leka och ha kul tillsammans med dig och din familj i timtals.

Den perfekta presenten

Bilbanan som vi känner till den idag kom i slutet av 1950-talet, och har varit en riktig succé på julafton och födelsedagar sedan dess. Barnen sliter upp förpackningen och började bygga ihop banan, och resten av släkten och vännerna samlas snabbt för att få vara med. På Hobbyland kan du hitta rätt bilbana för just ditt barn, och familj såklart.