Härliga vinteraktiviteter

Vad är härligare än en vit vinterdag i strålande sol som inte är för kall men ändå kall nog för att snön ska knastra under skon när du går? Nä just det – inte mycket slår det. Det finns mycket att göra under vinterhalvåret om du vill vara utomhus – exempelvis åka pulka, åka slalom och snowboard, bygga saker i snön, gå på vandring i naturen eller åka skridskor. Vissa saker behövs det utrustning för så skaffa dig rätt utrustning – antingen begagnat eller nytt.

Soliga vinterdagar utomhus

Under soliga vinterdagar kan du som sagt ta dig till pulkabacken samt ta med dig varm choklad och smörgåsar som ni kan äta när ni blir hungriga. Eller varför inte åka skridskor och grilla korv över öppen eld? Det finns många aktiviteter att göra tillsammans med barnen som även passar för vuxna. Du blir aldrig för stor för att vara ha kul.

Vinterdagar inomhus

För dagar du inte vill vara ute finns det mycket annat att hitta på såsom spela sällskapsspel, se på film eller serier tillsammans eller lyssna på musik. Du kan även laga god mat, baka och bjuda hem dina vänner till fika eller middag. Utforska nya recept eller dyk ner i ditt gamla cd-ställ och lyssna på nostalgisk musik.