Semester i Sverige till sommaren

För de flesta har begreppet hemestra blivit ett välkänt ord. Mycket på grund av att allt fler väljer att boka semester på hemmaplan. Sverige är ett populärt resmål, och allt fler turister kommer från utlandet. För att inte missa en fin plats under semestern i Sverige, var ute i tid med att boka.

Ökat tryck på resor och upplevelser

Efter pandemin har trycket ökat på resor och upplevelser. Samtidigt har många upptäckt vilket underbart land Sverige är, och vill helst stanna på hemmaplan under semestern. Som till exempel populära Gotland, en anrik plats med både historia, småstadsidyll, vacker natur och bad. Sedan finns även soliga Öland, Österlen, Västkusten samt underbara rofyllda vandringar i Norrland.

Sverige har något för alla

Oavsett vad du söker har Sverige något att erbjuda dig. För den äventyrslystne finns fjäll att bestiga. Smaka på Norrlands gyllene bär, hjortronen och vandra i din egen takt. Sedan har Sverige både storstadspuls och lugna sandstränder. Huvudstaden Stockholm och dess vackra arkipelag med 30 000 öar, är en underbar upplevelse. Under besöket missa inte Stockholms slott. Att semestra i Sverige under sommaren är fantastiskt. Under juli brukar det vara som varmast och badsemestern är i full gång.